Met een taxi naar Tugboat Beach

Drijfhout bordjes maken bij Tugboat Curacao

Taxi Tugboat Beach

Heb je een leuke cruise geboekt naar Curaçao? Geweldig! Veel mensen gaan met een cruiseschip langs de eilanden in het Caribisch gebied. Meestal ben je hier dan slechts een of twee dagen en binnen deze dagen wil je natuurlijk wel de leukste dingen hebben bezocht. Maar wat is het leukste om te doen? Wij hebben het antwoord voor je.

Kom gezellig naar Tugboat Beach en beleef een onvergetelijke dag!

Je kunt nu met de taxi naar Tugboat Beach en dat voor een kleine vergoeding. Het leuke hiervan is dat je ook op een later tijdstip opgehaald kunt worden. Niets is leuker dan het echte Curaçao te ervaren met een heerlijke BBQ op het strand. Wij hebben diverse BBQ-pakketten voor je samengesteld en de BBQ is uiteraard door ons geregeld.

Beleef dus een unieke dag door overdag heerlijk te zwemmen en te snorkelen en vervolgens dit af te sluiten met een gezellige en romantische BBQ op Tugboat Beach!

Met Taxi Max naar Tugboat Beach

Taxi Max is het taxibedrijf op Curaçao. Ze verzorgen vele transfers over het eiland. Zo kun je ook met Taxi Max naar Tugboat Beach. Hij komt je ophalen vanaf waar je verblijft en dan brengt hij je richting ons. Tijdens deze rit kan hij je alles vertellen over het mooie Curaçao!

Taxi Max is erg populair bij cruise gasten. Hij heeft namelijk een vergunning om als taxibedrijf te opereren op het eiland. Hierdoor kan hij ook vele cruise gasten oppikken en rondtoeren over het eiland. Een van de leukste bestemmingen is dan toch wel Tugboat Beach. Iedereen is altijd betoverend door de bijzondere onder water wereld en Tugboat zelf natuurlijk.

Transfer naar Tugboat

Daarnaast is het leuk dat je direct bij Tugboat Beach een snorkelset etc. kunt huren. Hierdoor hoef je zelf niet direct alles mee te nemen op vakantie maar dat kun je hier gewoon regelen. Kortom, met Taxi Max ga je onbezorgd richting Tugboat Beach.

Tugboat Curaçao

Ontdek de zeegeheimen

Waarom kiezen voor Taxi Max?

Er zijn natuurlijk veel mensen die zich lenen als taxichauffeur maar Taxi Max onderscheidt zich wel van de rest. Een van de belangrijkste redenen om voor Taxi Max te kiezen is dat hij daadwerkelijk de juiste vergunningen bezit. Bij Taxi Max zit je dus veilig in de taxi.

Taxi Max opereert al jaren als taxibedrijf en organiseert diverse tours over het eiland. Door deze jarenlange ervaring heeft hij veel van het eiland gezien en wil graag deze kennis met jou delen. Het taxibedrijf zorgt altijd voor een goede sfeer in de taxi.

Tugboat taxi

Daarnaast, en dat is een hele belangrijke, komt Taxi Max op tijd! Het taxibedrijf staat erom bekend dat hij zijn afspraken nakomt en op tijd op locatie is. Wanneer je dus een dag naar Tugboat Beach wilt met Taxi Max dan kun je ervan op aan dat hij je op tijd komt ophalen, wel zo fijn natuurlijk.

Powered by