Be The Artist

De kosten

Volg een 1,5 uur workshop bij een van onze getalenteerde artiesten. 

  • 25,00 naf p.p.
  • 17,50 naf p.p. voor kinderen tot 12 jaar
  • Drijfhout naar keuze 17,50 naf

Onder begeleiding van een van onze artiesten kies je een eigen ontwerp en schilder je een eigen mooi en uniek design. 

Schilder je eigen
souvenirs

“Be the Artist” is jouw ultieme creatieve uitje op het prachtige eiland Curaçao! Ben je op zoek naar een unieke manier om je tijd op ons adembenemende eiland te vieren? Zoek dan niet verder!

Onze schilder workshops bieden een onvergetelijke ervaring die perfect is voor toeristen die op zoek zijn naar een mix van ontspanning, creativiteit en herinneringen die een leven lang meegaan.

Stel je voor: de warme zon op je huid, het zachte geluid van de golven op de achtergrond, en jij, omringd door de natuurlijke schoonheid van TugBoat Beach, een van de meest betoverende plekken op Curaçao. Maar deze keer voeg je een extra vleugje magie toe aan je dag – door je eigen souvenir te creëren uit drijfhout, dat je voor altijd zal herinneren aan deze geweldige ervaring.

Onder begeleiding van een van onze getalenteerde lokale artiesten, word je uitgenodigd om je creativiteit de vrije loop te laten en je eigen ontwerp te kiezen. Of je nu geïnspireerd bent door de levendige kleuren van het Caribisch gebied, de intrigerende flora en fauna van het eiland, of gewoon je eigen unieke artistieke visie wilt verkennen, bij ons is alles mogelijk.

En het beste van alles? Na afloop van de workshop heb je niet alleen een prachtig kunstwerk gemaakt, maar ook een kostbaar aandenken om mee naar huis te nemen. Elk stuk drijfhout is uniek, net als jouw ervaring hier op Curaçao, waardoor je souvenir een waardevol aandenken wordt aan de speciale momenten die je hebt beleefd tijdens je verblijf.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons bij “Be the Artist” en laat je creatieve kant stralen op het paradijselijke eiland Curaçao. Boek vandaag nog jouw workshop en maak je klaar voor een dag vol plezier, inspiratie en onvergetelijke herinneringen!

Reserveren bij 'Be The Artist'?

Beach Bar Curaçao

Life’s at ease with an ocean breeze