Tugboat beach Bar

Heerlijk relaxen na het zwemmen

Tugboat Beach Bar is uitgegroeid tot een bloeiende en populaire strandplek voor zowel lokalen als toeristen.

Iedere dag komen hier veel duikers en snorkelaars om Tugboat te bekijken. Dit levert veel gezelligheid op met elkaar!

Je kunt bij ons lekkere verkoelende drankjes bestellen met een hapje erbij. Ga liggen op onze comfortabele strandbedden en de altijd service-met-een-glimlach, dit is het echte Caribische leven.

Geniet van het lekkere eten en drinken, de sfeer, ga snorkelen of relaxen op het strand.

BBQ-en bij Tugboat Beach Bar

Wist je dat je bij ons heerlijk kunt BBQ-en op het strand? Wij hebben grote BBQ staan waar wij heerlijke kip voor je bereiden of andere soorten vlees.

Wil je bijvoorbeeld een feestje geven of juist romantisch met je partner genieten van een BBQ op het strand met de ondergaande zon? Wij bij Tugboat Beach Bar regelen dit gewoon voor je!

Tugboat Beach Bar is een unieke bar aan zee, gelegen in het zuidoosten van Curaçao vlakbij de Caracasbaai. Bij Tugboat Beach Bar zie je dat we alles van de natuur gebruiken. Je waant je echt in een compleet andere wereld. Bijna alles is van natuurlijke materialen gemaakt en de dieren leven hier in harmonie samen. Het is een een huiskamer idee maar dan op het strand!

Relaxen op Curaçao

Snorkelen - Food & Drinks - Arrangementen

Bezoek Tugboat Beach Bar

Tugboat Beach Bar is een elegante en unieke locatie waar je de hele dag met het gezin kunt doorbrengen, een snack kunt nuttigen of gewoon kunt relaxen met vrienden terwijl je geniet van een gekoeld drankje.

Tugboat Beach Bar is elke dag van de week geopend en ’s ochtends hebben we gewoon de koffie voor u klaar staan. Geniet van een luie dag op het strand en laat je verwennen door ons!

Wil je binnenkort langskomen en gezellig BBQ’en op het strand? Leuk! Reserveer vooraf wel zodat wij het eten voor jou en je gezelschap kunnen regelen. Je kunt eenvoudig reserveren door het reserveringsformulier in te vullen. Tot snel!