Duiken

Duiken bij Tugboat

Duiken bij Tugboat

Een van de leukste dingen op Curaçao is natuurlijk duiken. Het eiland is omringt met een mooie heldere zee, waar je vele prachtige dieren onder water kunt spotten. Een van de leukste plekken om te gaan duiken is bij Tugboat en wij kunnen dit voor je regelen!

Doordat er iedere dag vele duikers bij Tugboat Beach ter water gaan, ontmoet je veel nieuwe mensen. Bij ons is er voor iedereen plek om te duiken en geven cursussen op maat.

Voor de beginner

Als je nog nooit hebt gedoken, maar je bent er wel nieuwsgierig naar? Dan is de Introductieduik ook wel DSD (Discover Scuba Diving) geschikt voor jou! Onder professionele begeleiding van de instructeurs van Tug Divers neem je een kijkje onder water en beleef je een ervaring die je nooit zal vergeten.

Aan het begin van de duik krijg je natuurlijk uitleg over je duikmateriaal en hoe je dit moet gaan gebruiken. Daarna is het tijd om in het water te gaan. De instructeur vertelt hoe alles werkt waarna jullie rustig gaan beginnen met de duik.

Curaçao onder water

Ontdek de onderwaterschatten van Curaçao

Duikcursussen

Je kunt bij Curious 2 Dive diverse duikcursussen volgen. Wij hanteren hierin geen vaste planning. Wij vinden het belangrijk dat we samen met jou een goede planning maken.

Van open water tot duik-mastercursus, van wrakduiker tot nachtduiker. Wat je ook wilt, het is bij ons mogelijk!

Heb je ook zin om binnenkort met ons te duiken? Reserveer dan direct en dan zien we je snel!

Onder begeleiding duiken

Heb je jouw duikbrevet al gehaald maar een tijdje niet gedoken? Dan kunnen wij ons voorstellen dat het fijn is dat er een instructeur met je meegaat.

Hij of zij kan je dan even een opfriscursus geven en de unieke spots onder water laten zien! Op deze manier raak je weer vertrouwd met het duiken.

Uiteraard kun je ook onder begeleiding duiken als je een duikmaatje zoekt.

Begaand met het milieu

Naast dat wij bij Curious 2 Dive gek op duiken zijn, houden wij ook erg van de natuur. Sinds 2013 zijn we een van de trotse medeorganisatoren van de stichting Curaçao Clean Up. 

Met deze stichting helpen wij Curaçao schoner te maken op land en zee. 

Stichting Clean Up Curacao
Stichting Clean Up Curacao
Onderwater shoot
Afval opruimen in zee