Beach Bar

Tugboat Beach Bar

Tugboat Beach bar is een uniek tentje waar je heerlijk kunt vertoeven. Je kunt hier gemakkelijk de hele middag zitten en zo nu en dan heerlijk afkoelen in de zee.

Uiteraard moet je hier even snorkelen of duiken om Tugboat te bekijken maar ook de bijzondere dieren die hier onder water leven.

Je kunt bij ons heerlijk verkoelde drankjes bestellen maar ook snacks zodat je niet met lege maag hoeft te zwemmen!

Waardering voor de natuur

Tugboat Beach bar is erg zuinig op de flora en fauna van Curaçao en dit zie je ook terug bij de bar. De Beach bar is opgebouwd uit hergebruikte materialen en onze aankleding is helemaal gemaakt van natuurlijke producten.

We bewerken zelf kokosnoten, hout en spullen uit de zee. Dit maakt ons uniek en als je bij ons op het terras zit kun je uren kijken naar de bijzondere voorwerpen in onze Beach bar.

In en rondom onze Beach bar vind je veel leguanen en deze komen graag even bij je kijken. Wij hebben zelfs een speciale voerplek voor deze dieren gemaakt!

We hebben bij onze Beach bar een hond en katten en die leven allemaal vredig met elkaar en vinden aandacht van gasten alleen maar leuk.

Chillen op Curaçao

Snorkelen - Food & Drinks - Arrangementen

Geniet van je verblijf bij ons

Ligbedden

Snorkelen

Koel drankje

Koffie en Thee

BBQ

Rentals

Ligbedden

Snorkelen

Koel drankje

Koffie en Thee

BBQ

Feesten en partijen

Bij Tugboat Beach bar is het mogelijk om een leuk feest te geven.

We hebben diverse BBQ’s die je kunt gebruiken voor jouw feest! Wanneer je een feest wilt geven dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zowel volwassenen als kinderen vermaken zich hier uitstekend. Het strand en om in het water te komen is voor kinderen geen probleem.

Kinderen kunnen hier zonder probleem spelen in het water omdat het water bij de kustlijn ondiep is en geleidelijk dieper wordt. Wanneer je een feest of partijtje wilt organiseren, neem gerust contact met ons op en dan kunnen we het een en ander afstemmen met elkaar.

Kom je binnenkort ook bij onze Tugboat Beachbar langs?

Koraalproject

Wist je dat wij bezig zijn met een koraal project? Omdat veel mensen het koraal niet waarderen zoals wij dit doen en wij het belangrijk vinden dat koraal blijft bestaan en de natuurlijke habitat van de waterdieren niet verloren mag gaan, zijn wij bezig met een project om meer koraal te laten groeien bij Tugboat Beach.

Ben je benieuwd wat we precies doen? Kom dan gezellig langs en we vertellen je er alles over!