Tip Based hiking and snorkeling tour

Zaterdag 21 maart Tip Based tour @ Tugboat!

Wie naar Curaçao komt ontkomt er niet aan wat er zich hier in het verleden heeft afgespeeld.

Curaçao is een eiland met vele gebeurtenissen waar je in het dagelijks leven nog veel van terug ziet. Om je hier wat meer over te vertellen, nemen wij je graag mee op pad. Tugboat ligt in het middelpunt van een paar belangrijke gebeurtenissen en gebouwen die je gezien wilt hebben!

Datum:       21 maart a.s.
Starttijd:    7:30 AM
Locatie:     Tugboat Beach Bar
Kosten:      Tip Based (Jij bepaalt wat je geeft – geen pin) 

Tour rondom Tugboat!

Ga Tip Based met ons mee op pad en wij vertellen je alle ins en outs van wat hier vroeger heeft gespeeld. Niet alleen de geschiedenis is interessant maar we kunnen je ook heel veel vertellen over de flora en fauna dat hier leeft en groeit.

We starten deze leuke tour om 7:30 uur ’s ochtends. We verzamelen ons bij Tugboat Beach Bar en wij nemen je mee op pad rond 8:00 uur. Tijdens deze hike komen we onder andere bij Fort Beekenburg en het Quarantaine huis. Deze geweldige hike gaat over de Kabrietenberg en langs het Spaanse Water. Hier vertellen we je natuurlijk de geschiedenis over.

Na deze interessante maar ook leerzame hike komen we weer terug bij Tugboat Beach Bar, waar we samen naar Tugboat gaan snorkelen. Je wordt door ons begeleid en kunnen je de mooiste onderwater wereld dieren laten zien. Rond 10:45 is het afgelopen en nodigen we je gezellig uit om de dag door te brengen bij Tugboat Beach zodat je na deze leerzame en actieve ochtend kunt ontspannen.

Transfer / Taxi naar Tugboat Beach?

Reserveren

Contactgegevens

 

Tip Based Boat Trip

 

Verificatie

Omdat wij vinden dat iedereen de geschiedenis van Curaçao voor iedereen toegankelijk moet zijn, rekenen wij voor dit ochtendprogramma helemaal niets.

Wij nemen je Tip Based mee op pad en kun je gezellig met ons snorkelen. Hoe leuk is dat!

Kom je zaterdag 21 maart a.s. ook met ons mee hiken en snorkelen?

Wij zouden het erg leuk vinden en het kost je niets, je bepaald zelf hoeveel je als tip wilt geven en je wordt alleen maar rijker qua ervaring en kennis! Vul het reserveringsformulier in en wij zien je snel.

Ontdek Curaçao

Ga op Tip based tour @ Tugboat Beach!