BBQ bij Tugboat

BBQ'en op het strand

Heb je binnenkort iets te vieren of wil je gewoon ultiem genieten van het mooie uitzicht bij Tugboat Beach? Je kunt nu namelijk bij ons BBQ-en op het strand.

Wij hebben hier diverse BBQ’s staan die wij voor jou aansteken. Wij regelen alles voor je, het enige wat jij moet doen is bij ons langskomen om heerlijk te eten.

Verjaardag vieren bij Tugboat Beach

Wanneer je binnenkort jarig bent en je bent nog op zoek naar een leuke locatie om dit te vieren, is Tugboat bij uitstek geschikt. Door de vele zit en lig plekken op het strand kun je jouw gasten comfort aanbieden. Jij en je gasten hoeven niet te denken aan tafels en stoelen want dat hebben wij allemaal geregeld.

Heb je kinderen op het verjaardagsfeest? Geen probleem want het water bij Tugboat Beach wordt langzaam dieper dus de kinderen kunnen gemakkelijk spelen in het ondiepe water. Ook houden wij natuurlijk een oogje in het zeil.

Snorkelen op Curaçao

Snorkelen - Food & Drinks - Arrangementen

Waarom BBQ bij Tugboat

Er zijn van die activiteiten op Curaçao die je moet doen anders mis je wat. Barbecueën op het strand is natuurlijk overal hartstikke leuk, maar Tugboat Beach is natuurlijk dé plek op Curaçao om dit te doen.

Bij Tugboat Beach heb je een gezellige sfeer waardoor je gelijk al zin hebt om hier te blijven. Je wordt omringt door de natuurlijk en er lopen allerlei soorten dieren langs die je kunt bewonderen. Je hoeft niet aan je vuilnis te denken want wij hebben gewoon prullenbakken waar je alles in kunt gooien en wij ruimen natuurlijk op.

Daarnaast is Tugboat Beach een van de mooiste baaien op Curaçao. De zon ze je langzaam zakken in de zee waardoor het dok station nog mooier wordt om naar te kijken. Of je nu alleen of met een groep wilt BBQ-en, bij ons is het allemaal mogelijk en wij kunnen alles afstemmen op jouw wensen.

Omdat het natuurlijk zonnig is en je ook niet altijd zin hebt om stoelen mee te sjouwen, is het natuurlijk superhandig om te BBQ-en bij Tugboat Beach. Want hier hoef je niet niet aan te denken omdat wij dit al voor je geregeld hebben. Kortom, niets hoeft je tegen te houden om gezellig te komen BBQ-en op Tugboat Beach. Zie jij dit ook zitten? Reserveer dan via dit formulier en wij zorgen dat het allemaal voor je klaar staat!