Transfer naar Tugboat Beach

Taxi Tugboat Beach

Kom je binnenkort naar Curaçao of ben je momenteel op Curaçao? Dan mag je natuurlijk Tugboat niet missen. Deze bijzondere plek laat het ware Curaçao zien. Je kunt hier heerlijk snorkelen en duiken. Maar niet alleen dat, je kunt ook een drankje en hapje nuttigen bij Tugboat Beach bar!

Heb je nog geen vervoer naar Tugboat Beach? Maak je niet druk want wij werken samen met Taxi Max en zij verzorgen een transfer naar Tugboat Beach.

Met deze transfer naar Tugboat Beach ben je in een handomdraai op de mooiste locatie op Curaçao! De transfer pikt je overal op en brengt je naar ons toe. Je kunt eenvoudig afspreken wanneer je weer opgepikt wil worden om naar je verblijf terug te laten brengen.

Een leuk voordeel van deze transfer is, is dat de chauffeur veel over het eiland weet dus hij kan je ook allemaal leuke dingen over het eiland vertellen.

Vanuit het resort richting Tugboat Beach

Curaçao is het ideale vakantie-eiland om naar toe te gaan. Het hele jaar is het mooi weer waardoor lokale ondernemers niet seizoengebonden zijn. Hierdoor hebben vele mensen geïnvesteerd om geweldige resorts te bouwen. Hier vind je alle luxe die je wilt ervaren tijdens een vakantie.

Het enige nadeel is dat je niet veel van Curaçao ziet dan alleen het resort. Om je toch een van de mooiste plekjes op Curaçao te laten zien hebben wij een transfer met Taxi Max geregeld!

Taxi Max naar Tugboat

Hij komt je ophalen bij je resort en neemt je in zijn taxi mee naar Tugboat Beach. Tegen een kleine vergoeding ben jij al een dag op Tugboat Beach en kun je jouw relaxte vakantie voortzetten hier op ons strand. We hebben heerlijke strandbedden voor je klaar staan en je kunt bij ons snorkelspullen krijgen om naar Tugboat te snorkelen. Zo beleef je een onvergetelijke dag zonder dat je een auto hoeft te huren!

Snorkelen op Curaçao

Ontdek ons prachtige onderwaterwereld

Hoe kom ik zonder auto bij Tugboat Beach?

Tugboat Beach is een bijzonder pareltje aan de Oostkust van Curaçao. Omdat het omringt wordt door natuur is het niet direct zichtbaar vanaf de weg. Dit maakt het ook zo speciaal.

Op de website staat een routebeschrijving die uitlegt hoe je bij Tugboat Beach kunt komen met de auto.

Omdat Curaçao vele resorts heeft is het niet voor de hand liggend dat iedereen een auto heeft. Om toch naar dit idyllische plekje te komen, hebben wij voor jou een transfer geregeld.

Wij werken samen met Taxi Max waardoor jij zonder auto naar Tugboat Beach kunt komen. Hij haalt je op bij jouw verblijf en rijdt jou naar Tugboat Beach.

Kom je met een cruiseschip naar Curaçao? Geen probleem, Taxi Max kan jou ook vanaf het cruiseschip oppikken. Zo kun je toch de hele dag genieten van deze mooie omgeving en dat zonder auto te huren!

Powered by