Zonder auto naar Tugboat Beach

Transfer Tugboat Beach

Zonder auto naar Tugboat Beach dat lijkt in eerste instantie lastig omdat er ook geen bussen naar Tugboat Beach rijden. Aangezien wij het erg belangrijk vinden dat iedereen naar Tugboat Beach kan om te snorkelen en te duiken bij Tugboat, hebben wij een transfer voor je geregeld.

Je kunt bij ons eenvoudig via Taxi Max een afspraak maken om een dag bij ons te komen relaxen.

Je kunt aan onze Tugboat Beach Bar genieten van gekoelde drankjes en een hapje waardoor je nergens aan hoeft te denken. Geniet van de heerlijke strandbedjes die hier staan en neem zo nu en dan een duik om heerlijk af te koelen.

Wil je dat Taxi Max je pas later op de dag weer ophaalt? Dit raden wij zeker aan omdat je bij ons heerlijk kunt BBQ’en. Wij zetten alles voor je klaar en zo kun jij gezellig BBQ’ en op Tugboat Beach!

Taxi Max als transfer

Zoals hierboven al verteld werken wij samen met Taxi Max als transfer naar Tugboat Beach. Wij hebben voor dit taxibedrijf gekozen omdat hij vele positieve reviews heeft en wij al jarenlang met hem samenwerken.

Wij weten dus uit ervaring dat hij een betrouwbare partner is en zijn afspraken nakomt. Een van de belangrijkste redenen is dat hij alle taxipapieren in zijn bezit heeft, waardoor wij met zekerheid kunnen zeggen dat hij alles goed geregeld heeft.

Daarnaast rekent hij geen hoge prijzen waardoor het voor iedereen leuk blijft om met hem mee te rijden. Tijdens deze taxirit kan hij je ook nog heel veel over het eiland vertellen en dit maakt het voor jou interessant om bij hem in de taxi te stappen.

Hij kent het eiland goed dus je kunt overal met Taxi Max naar toe en natuurlijk naar Tugboat Beach waar wij op je staan te wachten voor een super leuke dag!

Taxi Max

Duiken bij Tugboat

"If you're able to breathe, You're able to dive"

Hoe kom ik bij Tugboat Beach?

Tugboat Beach ligt verscholen in het oosten van Curaçao. Het is een kleine baai langs de kust en je hebt hier veel te zien. Zo heb je uitzicht op Fort Beekenburg en het Quarantaine huis.

Wij nemen je graag mee naar deze mooie en bijzondere plekken en kunnen je gelijk wat over de geschiedenis van deze plekken vertellen. Omdat Tugboat Beach een beetje verscholen ligt tussen de natuur kun je het niet zien vanaf de weg. Gelukkig weet Taxi Max wel waar Tugboat Beach ligt en kan jou hier veilig naar toe brengen.

Taxi naar Tugboat Beach Curacao

Er rijden in dit gebied geen bussen dus je bent afhankelijk van eigen vervoer of Taxi Max die je hiernaar toe kan brengen. Wil je toch met eigen auto komen? Wij hebben een handige routebeschrijving voor je gemaakt zodat je snel en eenvoudig bij Tugboat Beach terecht komt.

Powered by